Hij is weer voorbij: onze 1e Open Lesweek! Een week lang kon je je oriënteren op creatieve lessen bij de cultuuraanbieders die actief zijn in deze omgeving. Hoe het ging? Nou, met ups en downs. Waar de ene docent leuke aanloop had van potentiële leerlingen/cursisten bleef het bij de ander akelig stil in het lokaal. Waar dat precies aan ligt weten we nog niet. Volgende week steken we de koppen bij elkaar om te kijken wat er goed ging en wat er beter kan. Vonden jullie bijvoorbeeld de locaties te ver uit elkaar liggen? Of hebben we wellicht niet het meest handige moment in het jaar gekozen om dit te doen?

Tips!

Ook houden we nog een inventarisatie onder deelnemend docenten om te horen wat zij goed vonden gaan en welke tips ze voor ons hebben voor een volgende editie. Mocht jij ook tips voor ons hebben, roep gerust! We willen er graag van leren.

Achter de Lagestraat @ Loppersum

Al met al kijken we terug op een mooi week met een sprankelende afsluiting: festival Achter de Lagestraat in Loppersum. Hier stond IVAK’er Carin om onze leskorting voor kinderen (het Persoonlijk Cultuur Budget) te promoten. Verder hebben we hier leuke contacten opgedaan met culturele ondernemers en creatieve geesten uit de buurt. Voor ons een mooie gelegenheid om hen te vertellen wat het IVAK voor ze kan doen qua ondersteuning, samenwerking en meer. Wil je hier meer over weten? Check dan de pagina van de IVAK Academy of lees wat meer over onze 7 P’s voor cultuuraanbieders!

We bedanken jullie voor de fijne Open Lesweek en gaan ons richten op een positieve 2e editie!