Muziekles volgen

Muziekles volgen?

Wil je graag (nog beter) een muziekinstrument leren bespelen of zangles volgen? Of lijkt het je geweldig om in een band te gaan spelen en samen muziek te maken? Via IVAK vind je al het lesaanbod in de gemeenten Delfzijl, Appingedam en Loppersum. Er zijn muzieklessen voor zowel kinderen als volwassenen te vinden via onze cultuurkaart: denk aan gitaarles, pianoles, drumles, zangles, blokfluitles of vioolles!

Zoek via IVAK naar een docent in jouw buurt waarbij je dit kunt volgen. Er zijn zoveel verschillende instrumenten, dat het misschien ook leuk is om gewoon hier en daar een proefles te volgen, en te onderzoeken wat het best bij jou past! Alle aanbieders staan hier voor open, dus bel of mail ze gerust!

Percussie 
Ben je dol op ritme (percussie), ga dan los op een djembé, drumstel, basgitaar, conga of bongo. Er zijn verschillende aanbieders die je hier een workshop, les of cursus in kunnen geven.

Blaasinstrumenten
Ligt jouw passie bij de blaasinstrumenten? Zoek dan naar een les met trompet, saxofoon, trombone, dwarsfluit, klarinet, bugel, tuba of hoorn.

Snaarinstrumenten
Of wie weet ben jij wel meer het type dat graag in op een snaarinstrument speelt? Zoals de gitaar, viool, cello, contrabas, harp, basgitaar of piano. Ook daar is veel lesaanbod voor te vinden in Delfzijl, Appingedam en Loppersum!

Zingen
Wil je geen instrument bespelen, maar je eigen stem als instrument gebruiken? Dat kan natuurlijk ook! Wil jij zangles volgen in de regio, kijk dan eens bij het aanbod. Je kunt je natuurlijk ook proberen aan te sluiten bij een koor of popkoor en hier de sterren van de hemel zingen!

Neem dus een kijkje op onze cultuurkaart en zoek uit wat bij jou past!

 

Cultuuraanbod via IVAK

  • Via IVAK kun je het complete (culturele) lesaanbod in de regio bekijken
  • Staat de les die je zoekt er niet bij? Mail ons en wij helpen je zoeken!
  • Wil je een proefles volgen? Bel of mail de aanbieder; zij staan hier zeker voor open!
  • soort...
  • categorie...
  • leeftijd...
  • lesvorm...