Na schools aanbod

Waarom na schools aanbod?

Ieder kind heeft specifieke interesses en talenten, maar niet elk kind heeft al ontdekt waarin. Via naschoolse activiteiten kunnen kinderen spelenderwijs ontdekken waarin ze zich verder zouden willen verdiepen. Door een kind zijn talenten te laten ontwikkelen, groeit zijn eigenheid en daarmee zijn zelfvertrouwen.

Hier wordt onder schooltijd al aandacht aan besteed, maar ook na schooltijd zijn er mogelijkheden om verder te gaan met activiteiten waar kinderen eerder mee in aanraking zijn gekomen. Zo kunnen ze kennis maken met disciplines die anders wellicht buiten hun gezichtsveld en bereik blijven en ervaren ze verschillende manieren waarop ze hun vrije tijd (ook later) zouden kunnen besteden.

Van naschools naar creatieve lessen 

Mocht uw kind tijdens het volgen van naschoolse activiteiten aangeven dat ze graag nog verder willen doorleren in een bepaalde discipline, dan zijn er allerlei mogelijkheden in de DAL-regio om ook reguliere lessen te gaan volgen in de vrije tijd. Bij enthousiaste, professionele docenten die ze de verdere kneepjes van het vak kunnen leren. Bekijk hiervoor ook onze culturele kaart.

Je kind(eren) inschrijven voor NSA Appingedam of Toefkes? Dit doe je tijdens de inschrijfperiodes van de blokken via onderstaande knoppen.

Kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op via 0596-614244 of hallo@ivak.net.