Cultuur op school

Cultuur
onderwijs

Het IVAK adviseert, coacht en ondersteunt scholen bij het vormgeven van inspirerend en pakkend cultuuronderwijs.

Kinderen worden via cultuuronderwijs geholpen hun creativiteit te ontwikkelen en zichzelf en hun omgeving beter te leren kennen en begrijpen. Zo kunnen zij spelenderwijs werken aan de competenties die ze nodig hebben in de maatschappij van de toekomst.

Lees meer over onze diensten binnen het onderwijs, bekijk projecten die via IVAK tot stand zijn gekomen en laat je inspireren door het creatieve lesmateriaal van Begin de Week met Kunst!

Toefkes Doeboek

Toefkes Doeboek

Speciaal voor alle kinderen uit Eemsdelta - via IVAK: het Toefkes vakantieboek! De doeboeken zullen in de laatste schoolweek worden uitgedeeld op diverse basisscholen in Eemsdelta. Niet gekregen? Wees niet getreurd: het vakantieboek is via de onderstaande link te...

Lees meer
Online Toefkes

Online Toefkes

De gebruikelijke Toefkes-workshops kunnen gedurende de lockdown helaas niet doorgaan. Om er toch voor te zorgen dat leerlingen in hun vrije tijd aan kunst en cultuur kunnen deelnemen zijn er VIA IVAK in februari Online Toefkes: interactieve workshops vanaf je...

Lees meer

Hoe kunnen we je helpen?

Ben je leerkracht of icc-er in de DAL-regio en wil je graag onze hulp inzetten voor het verbeteren van het cultuuronderwijs in jouw school? Of zoek je naar specifieke lesvormen, excursies of gastdocenten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder! 
.

Mail ons je vraag!