Op vrijdag 14 juni organiseert de IVAK Academy een netwerkbijeenkomst voor ZZP-docenten die werkzaam zijn in de DAL-regio, of die dit graag willen zijn. Er wordt aandacht besteed aan wat IVAK voor jou kan betekenen in het seizoen 2019/2020. Je kunt via ons namelijk o.a. leuke (betaalde!) klussen krijgen binnen het onderwijs, in naschoolse activiteiten en tijdens evenementen in de regio. Of lesruimtes huren tegen hele kleine prijzen.

Open Lesweek

Verder organiseert IVAK onder andere in de week van 16 t/m 22 september een Open Lesweek. Hier kun jij als docent aan meedoen en zo aan potentiële leerlingen laten zien hoe jouw lessen verlopen. Meer informatie hierover ontvang je tijdens de bijeenkomst.

Sluit je aan bij de netwerkbijeenkomst en kom ook meer te weten over het Persoonlijk Cultuur Budget (er ligt een voorstel om dit bedrag te verhogen!!) en hoe jij en jouw leerlingen hier gebruik van kunnen maken. Erg interessant, omdat jij hiermee gratis korting op jouw lessen kunt weggeven aan leerlingen onder de 18, en zo de drempel tot deelname kunt verlagen.

En uiteraard is een netwerkbijeenkomst een ideaal moment om collega’s te ontmoeten onder het genot van een hapje en drankje!

De netwerkbijeenkomst wordt deze dag (14 juni) op twee verschillende momenten gehouden om zo een ieder een kans te geven om te komen. We houden ’s ochtends een bijeenkomst van 10:00-12:00 uur en ’s middags een bijeenkomst van 16:00-17:30 uur.

Locatie: Centrum Kabzeël, Dijkstraat 77 in Appingedam.

Toegang = gratis! Kom je ook? Meld je vóór 8 juni aan via hallo@ivak.net o.v.v. Netwerkbijeenkomst. Tevens graag aangeven of je ’s ochtends of ‘s middags komt.