UITNODIGING BIJEENKOMST ICC-ERS EEMSDELTA 18 september 2019

Beste icc-ers en leescoördinatoren,

Waarschijnlijk hebben jullie het al in onze nieuwsbrief gelezen:

De eerstvolgende bijeenkomst voor de icc-ers van de basisscholen in de gemeenten Loppersum, Appingedam en Delfzijl staat voor een belangrijk deel in het teken van de kinderboekenweek, met als thema: Reis mee! Omdat het onderwerp van de bijeenkomst ook voor de leescoördinatoren interessant is zijn ook zij van harte welkom. We organiseren de bijeenkomst samen met de bibliotheek. Tet Luursema presenteert de boeken die bij het thema passen en de boeken die genomineerd zijn voor de griffels en penselen.

Verder zullen we samen met K&C aandacht besteden aan inhoudelijke en financiële ontwikkelingen en we besteden aandacht aan de nieuwe actuele website van het IVAK. Verder is er natuurlijk tijd voor uitwisseling van ervaringen.

Datum, tijd en plaats: woensdag 18 september 2019 om 15.30 uur (op verzoek van diverse scholen iets later dan gewoonlijk dus). We ronden af om uiterlijk 17.15 uur. Vanwege het thema van de kinderboekenweek hebben we gekozen voor een locatie waar je de schepen die op reis gaan naar zee en de schepen die na de zeereis terugvaren over de Eems voorbij ziet komen: de Deltazaal van het Eemshotel, Zeebadweg 2, 9933 AV Delfzijl.

In verband met de catering vinden we het prettig als je laat weten of je wel of niet aanwezig zult zijn via een mail naar hallo@ivak.net. Alvast bedankt en graag tot 18 september!