Groeten uit… 

Gaan we binnenkort op reis of toveren we de tuin om in een vakantieoord? Kunnen we de koffers inpakken of blijven we lekker een jaartje in eigen land?  

Hoe dan ook: de zomer staat voor de deur en wij zijn nieuwsgierig hoe jij deze doorbrengt! De Cultuurgastjes dagen je uit om een ansichtkaart te ontwerpen met als thema ‘Groeten uit…’.  


Schilder, knip, teken, plak, kleur of ontwerp grafisch je eigen ansichtkaart.

 

Digitaal mag, maar de blanco ansichtkaart (die vind je bijna overal) gebruiken mag natuurlijk ook! 

De leukste ontwerpen worden geselecteerd door het Wensenpanel. Op 31 augustus wordt er per  leeftijdscategorie  (0-12,   13-18,  19-41  &  42+)  een winnaar bekend gemaakt.  Je maakt niet alleen kans op een culturele voucher voor een creatieve cursus naar keuze, maar bovendien wordt jouw ontwerp gedrukt en verspreid in het kader Laiverd, Wat Wils’t?‘ om nieuwe wensen op te halen.  

 

Spelregels

Stuur je ontwerp vóór 17 augustus 2020 op per post via de blanco ansichtkaart (geen postzegel nodig) of mail het naar cultuurgastjes@ivak.net.  

Eigen ontwerpen mogen ook per post verstuurd worden. Dit kan naar: Stichting IVAK t.a.v. De Cultuurgastjes Antwoordnummer 99365,  9936 ZX Farmsum

Groeten uit… Laat zien hoe jouw zomer eruitziet, of dit nu in de eigen tuin is of toch in het buitenland. Alles mag, zolang het ontwerp zelf bedacht is!  

De Cultuurgastjes gaan samen met de winnaars op zoek naar een culturele cursus naar keuze t.w.v. €200,-. Denk aan schilderen, zangles, grafisch ontwerpen, dansen of gitaar spelen.  

De leukste ontwerpen worden gekozen door het wensenpanel en op 31 augustus wordt de winnaar bekend gemaakt! Yess!   

Na de zomervakantie worden de gekozen ansichtkaarten in het kader van ‘Laiverd, Wat Wils’t?’ professioneel gedrukt en verspreid door heel Eemsdelta om nieuwe wensen op te halen.  

Voor vragen mail dan naar cultuurgastjes@ivak.net