Ik wil les geven

Lesgeven via ivak

Ben je zelfstandig ondernemer en geef je creatieve lessen of workshops? Lijkt het je daarbij ook leuk om deze lessen aan te bieden aan kinderen en/of volwassenen in de regio van Delfzijl, Appingedam en Loppersum? Kijk dan eens naar de mogelijkheden via het IVAK. Wij leveren namelijk gastdocenten binnen het regionale basisonderwijs en dragen bij aan het culturele aanbod van naschoolse activiteiten (NSA) in alle drie de gemeenten. Tevens dient het IVAK als platform voor alle les- en workshopaanbod in de vrijetijdssector.

Via ons kun je bijvoorbeeld lessen geven:

Op school: De basisscholen waar wij mee samenwerken vragen regelmatig om docenten die een creatieve les kunnen geven binnen een gewenste discipline;
Na school (NSA): Maak kinderen enthousiast voor jouw lessen in een kleine workshopserie aansluitend aan schooltijd;
Buiten school: Voor lessen in de vrije tijd kun je via IVAK gebruik maken van allerlei vormen van ondersteuning, kijk op Wat doet IVAK voor mij?

Om via IVAK les te kunnen geven aan kinderen, vragen wij van jou een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en een gezonde portie didactische ervaring. Mocht je hier interesse in hebben, maak dan een afspraak om nader kennis te maken onder het genot van een kop koffie bij ons op kantoor. Wij kijken  graag samen met jou naar de mogelijkheden.

Ja, ik wil een afspraak maken!

 

  • Via IVAK kun je lesgeven op school, na schooltijd(NSA) en in de vrije tijd;
  • Indien je aan de voorwaarden voldoet nemen wij je op in ons bestand, en benaderen we je wanneer zich een passende klus aandient;
  • Wil je lessen geven via IVAK? Maak dan eerst een afspraak voor een kennismakingsgesprek; samen kijken we hoe en waar we jou kunnen inzetten.