Ik zoek lesruimte

Lesruimte huren via IVAK

 

Slechts 7,5 cent per m2 per uur

Wij helpen jou als ondernemer graag mee met alle praktische dingen die je nodig hebt om goed les te kunnen geven. Lesruimte is hier een van. Via IVAK heb je de mogelijkheid om op verschillende locaties in Appingedam, Delfzijl en Loppersum lokalen of zalen te huren waarin jij je lessen of workshops kunt geven.

Huurprijs & afspraken

De prijs hiervan wordt bepaald op basis van het aantal m2 van de ruimte. Je betaalt ons 7,5 cent per m2 per uur om de ruimte te kunnen gebruiken. Als voorbeeld: je huurt van ons wekelijks een leslokaal van 20 m2 voor een les van één uur, dan betaal je €78,- euro per jaar. De kosten brengen we maandelijks bij jou in rekening middels een factuur. Je huurt de ruimte voor een hele, van te voren opgegeven les/cursusperiode; afhankelijk van de cursus die je geeft bijvoorbeeld 12 weken, 36 weken of 18 weken.
Valt er dan een les uit, of maak je later de cursus iets korter, dan krijg je geen restitutie.
Moet er een week bij omdat je uitloopt of omdat er een les uitviel, dan zal je die extra week (in overleg met ons) extra moeten huren.

Lesruimte huren

Ben jij op zoek naar een geschikte locatie voor jouw lessen? Neem contact met ons op en laat weten wat je precies zoekt. Wat voor soort lessen wil je geven, hoeveel ruimte heb je nog en zijn er ook bepaalde faciliteiten nodig? En heb je een voorkeur voor Appingedam, Delfzijl of Loppersum? Samen met jou kijken we naar de mogelijkheden.

Mail ons via onderstaande knop:

Ik ben op zoek naar lesruimte

 

  • Via IVAK kun je goedkoop leslocaties huren voor het geven van creatieve lessen in de gemeenten Appingedam, Delfzijl in Loppersum;
  • Wij kijken op basis van jouw wensen mee naar een geschikte ruimtes voor de lessen die je aanbiedt;
  • Wij vragen 7,5 cent per vierkante meter per uur voor het gebruiken van deze locaties. Huurafspraken maken we voor een afgebakende lesperiode. Maandelijks ontvang je een factuur van ons voor de huur.