IVAK Academy voor icc'ers

IVAK Academy:

ondersteuning van ICC’ers

Je bent interne cultuurcoordinator (ICC’er) op een basisschool in de gemeente Eemsdelta. Graag zou je via het IVAK op de hoogte worden gehouden van de trends binnen het cultuuronderwijs, de laatste lesprogramma’s en -methoden en meer.

Twee keer per jaar organiseren we voor alle ICC’ers een bijeenkomst onder de paraplu van de IVAK Academy. Bekijk de agenda voor de komende editie(s).

 

Waarom de IVAK Academy:

Omdat wij iedereen die cultuur aanbiedt in de gemeente Eemsdelta willen ondersteunen, hebben wij in 2019 de IVAK Academy opgericht.

Bedoeld voor zzp-docenten, culturele verenigingen, evenementenorganisaties en de ICC’ers  op basisscholen. Binnen de Academy worden lezingen, inspiratiedagen, workshops, masterclasses en netwerkbijeenkomsten georganiseerd met verschillende thema’s.

Het doel van de Academy-bijeenkomsten is om kennis te delen, te inspireren, te prikkelen, te professionaliseren, ondernemerschap te stimuleren, elkaar te ontmoeten en te zoeken naar cross-overs. Stichting IVAK is op de hoogte van landelijke en provinciale ontwikkelingen binnen de cultuursector en selecteert op basis van wat er leeft in het veld thema’s en passende gastsprekers. De lezingen en workshops zullen op wisselende locaties in de gemeente Eemsdelta gehouden worden, en worden opgesplitst per doelgroep. Voor ICC’ers zijn er twee bijeenkomsten per jaar.  

Bekijk hier de Academy-agenda