NSA Appingedam

NSA Appingedam

 

In september start een nieuwe serie naschoolse activiteiten in Appingedam. De inschrijving is inmiddels gesloten. Uiterlijk 5 september hoor je of je geplaatst bent.

De kosten zijn 1 euro per middag. Ouders/verzorgers die minder draagkrachtig zijn kunnen mogelijk een bijdrage krijgen voor deze activiteiten via de webshop www.kansvooruwkind.nl

NB: De geplande activiteit KINDERKOKEN GAAT NIET DOOR. Het blijkt niet mogelijk te zijn om dit te organiseren volgens de corona-regels van het RIVM. Bij gebrek aan belangstelling gaat ook Maak je eigen superheld niet door. In tegenstelling tot eerdere berichten duurt de activiteit Sieraden maken tot 16.00 uur.

Het Huis voor de Sport organiseert in de gymzalen een Sportmix. Voor de Sportmix moet je je dit jaar, in tegenstelling tot eerdere berichten, ook inschrijven. De inschrijvingslijsten worden opgehangen in de scholen. Ook de kosten van de Sportmix zijn 1 euro per middag. De Sportmix start in tegenstelling tot eerdere berichten pas op 16 en 17 september, omdat er eerst een corona-protocol gemaakt moet worden.

In Olingertil is de Sportmix op woensdag 16, 23 en 30 september en 7 oktober. Voor groep 3 t/m 5 van 14.30 – 15.15 uur. Voor groep 6 t/m 8 van 15.15 – 16.00 uur.

In OPWierde is de Sportmix op donderdag 17 en 24 september en 1 en 8 oktober. Voor groep 3 t/m 5 van 14.45 – 15.30 uur. Voor groep 6 t/m 8 van 15.30 – 16.15 uur.

 

Samen met de Kindcentra Olingertil en OPwierde, het Huis voor de Sport, de ASWA en de bibliotheek organiseert het IVAK de naschoolse activiteiten in Appingedam.

Onze consulenten zorgen voor de invulling van de culturele activiteiten. Tevens draagt het IVAK zorg voor de online inschrijving en informatievoorziening via de website. 

Vul hier je gegevens in:

Deelname aan het Na Schoolse Aanbod kost €1,- per workshop per kind. Betaling kan op de eerste workshopdag aan de gastdocent.