s Heeren Loo

# s Heeren Loo

Wat zijn jullie Topper! Wij als begeleiding zijn trots op jullie, hoe jullie met elkaar de moed er in houden, om elkaar denken, met een grote boog om elkaar heen lopen, heel vaak handen wassen, niezen en hoesten in de elleboog. We weten allemaal hoe moeilijk het voor jullie is, nu de normale dagbesteding is uitgevallen, jullie niet meer naar ouders, broer en zussen, en oma kunnen gaan en zij kunnen ook niet bij jullie op bezoek. Je kunt je eigen boodschapjes niet meer kunt halen. Dat alles omdat we er met elkaar om moeten denken dat we niet ziek worden.

A die haar wandelingetjes blijft maken, B die om haar sigaretjes blijft smachten, C die goed voorKareltje zorgt en een beetje gek is op Burdy, D . die elke dag goed haar best doet op de home trainer, E. die wordt verwend met aardbeien die via het terras worden bezorgd, F die de krant uitpluist, G. die hoopt ooit verrast te worden door Johny de Mol, maar nu hier wordt verrast, H. die door de vele vrije tijd haar appartement gaat sausen, I. haar aanstekelijke lach missen we hier, J.die zo lekker kan koken ,K die maar foto’s blijft verzamelen van haar idool, en L. die specialist is in aquariums, maar die moeten niet LEKKEN.

Het moment…

De kunstenaars:

Studio Tape

Studio Tape bestaat uit Floortje Ernst en Sanneke Roelofs. Wij zijn beiden afgestudeerd aan Academie Minerva te Groningen, met als specialiteit: scenografie. 

Tijdens het maken van deze film hebben we enorm veel lol gehad. We hopen dat de bewoners van
s Heeren Loo er net zoveel plezier aan beleven.

www.studiotape.nl