In het zonnetje – via ivak

Zet iemand in het

zonnetje via Ivak!

 

Ken jij iemand die het nu verdient om in het zonnetje gezet te worden? Wij willen in deze tijd graag iets betekenen voor de inwoners van Eemsdelta, maar ook zeker voor de cultuuraanbieders in ons netwerk. Misschien wel voor jou?

Nu wij elkaar minder makkelijk in het echt kunnen opzoeken en elkaar voornamelijk in de ogen kunnen aankijken via videobellen, wil het IVAK een unieke manier bieden om iemand extra te waarderen.

 

Wie wil jij in het zonnetje zetten?

 

Wie mag een persoon of organisatie zijn. Denk aan je collega die je nu mist, omdat je thuis werkt. Of je docent die nu online lesgeeft. Of aan een familielid die altijd voor je klaar staat.

 

Klik op de groene knop en vul het formulier in. Wij geven deze informatie door aan een (lokale) artiest of kunstenaar. Hij of zij maakt dan voor de persoon (of organisatie) een heuse Waarderingsgroet. Dat kan zijn: een lied, vlog, schilderij, sketch, kunstobject, animatie, dans, rap, gedicht, tekening, etc. Groot of klein, het gaat om het bijzondere gebaar!

Vanaf 6 april tot 1 juni kiezen wij wekelijks 5 personen die wij in het zonnetje gaan zetten. Wij laten dus maximaal 40 Waarderingsgroeten maken.

Ben jij een cultuuraanbieder die een waaderingsgroet wil maken?

 

Wil jij een nieuw publiek bereiken en je netwerk vergroten? Wil jij met jouw talent een ander blij maken?  Klik dan op de blauwe knop en meld je aan.

 

Belangrijk bij het creëren en uitvoeren van de Waarderingsgroet is dat men de richtlijnen van het RIVM en de maatregelen die het kabinet heeft genomen met betrekking tot COVID-19  in acht houdt!

De zonnetjes…videowall

Voor een aantal verzorgingstehuizen en woongroepen hadden we een extra Zonnetje. We gingen op 8 mei met een videowall (een groot scherm) op pad en brachten de bewoners maar liefst 100 persoonlijke videoboodschappen. Al deze boodschappen waren ingezonden door kinderen, kleinkinderen, ouders en vrienden. Het was een mooie, ontroerende en Zonnige dag! 

Bekijk hier de after movie >

 

De zonnetjes…

Uiteindelijk zijn al deze groeten in een kunstwerk omgezet. Voor opa’s en oma’s, voor vrienden, collega’s en clubjes.  Hieronder zie je het eindresultaat en het proces hoe de kunstenaar tot dit kunstwerk is gekomen.

 

# Hergebruik Plus

# Hergebruik Plus

Mijn waardering voor het engelengeduld waarmee jullie de klanten van Hergebruik Plus tijdens deze quarantaine te woord...

Lees meer
# Carla Afman

# Carla Afman

Carla is zeer betrokken bij het dorp, regelt heel veel dingen en is nu bijvoorbeeld druk met het herinrichten en...

Lees meer
# s Heeren Loo

# s Heeren Loo

Wat zijn jullie Toppers! Wij als begeleiding zijn trots op jullie, hoe jullie met elkaar de moed er in houden, om...

Lees meer
# Riekus Köller

# Riekus Köller

Met jouw enorme drive en energie zorg je ervoor dat er in Borgsweer veel projecten ontwikkeld en uitgevoerd worden. Je...

Lees meer
# Lieve familie

# Lieve familie

Jullie hebben het niet altijd even makkelijk maar toch weten jullie als gezin met de liefde voor elkaar aan elke dag...

Lees meer
# Hilde

# Hilde

Als ICTer van RENN 4 SBO De Delta te Appingedam, heb jij ervoor gezorgd, dat alle medewerkers contact kunnen...

Lees meer
# Jarnick

# Jarnick

Speel man! Speel dan! zolang het kan....  Een mooi lied voor Jarnick. Lees hier het hele verhaal

Lees meer
# Lieve vriendin

# Lieve vriendin

Voor alle inzenders en ontvangers is de waarderingsgroet heel persoonlijk. Maar sommigen willen liever niet dat er...

Lees meer
# Puck Meedema

# Puck Meedema

Lieve puck, altijd dapper. Staat Altijd klaar om Jaap zoveel mogelijk te steunen. Niets is daarin teveel. Je verdient...

Lees meer
# Christa Krijgsveld

# Christa Krijgsveld

Lieve Christa Voor jou deze waardering. Omdat jij en jouw gezin belangeloos mijn dochter een warme plek geven als dit...

Lees meer

# Oma Linda

Verlangen om naar buiten te gaan, om samen te zijn! Nu moest er nog een...

Lees meer